ForumFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Prosze o przetlumacznie kilku zdań bede wdzieczna
Autor Wiadomość
Kamilonka1717
A Freshman

Wysłany: Pią 06 Lut, 2009 6:03 pm   Prosze o przetlumacznie kilku zdań bede wdzieczna

WITAJCIE MAM do napisania z angielskiego 6 listów i nie moge sobie poradzic z paroma zdaniami do tych listów. z kazdego listu sa po trzy zdania prosze was o pomoc w ich przetłumaczeniu bede wdzieczna i z gory dziekuje;*

1. Dzień Dobry. Jogging może pan uprawiać na placu za hotelem. Ten plac jest w pięknym miejscu a warunki są dostosowane do biegania. Jest dużo zieleni i prosta droga. Musi pan wyjść z hotelu i skręcić w lewo i tam znajduje się plac.

2. Dzień Dobry Jak długo będzie pan przebywał w Londynie. Mogę zaproponować panu 2 wycieczki jednodniowe w korzystnej cenie. Jedna po Londynie a druga po Londyńskich muzeach i galeriach. Szczegółowe informacje o tych wycieczkach znajdzie pan w naszej broszurze.

3. Cześć. Czy wiesz gdzie znajduje się urząd Skarbowy? Musisz dojechać autobusem do centrum miasta i naprzeciwko przystanku autobusowego jest urząd skarbowy. Mogę ci jeszcze w czymś pomóc?

4. Polecam wam zwiedzanie Słowińskiego Parku Narodowego i naszego Morza Bałtyckiego. Dojedziecie tam pociągiem. Musicie dojechać do miejscowości Łeba a stamtąd już na pewno traficie. Informacje o noclegach znajdziecie w Internecie.

5. Cześć. Powinieneś zażyć syrop na kaszel oraz tabletki przeciwbólowe. Te lekarstwa można kupić bez recepty w najbliższej aptece. Jeżeli chcesz pójdę do apteki i kupię te lekarstwa dla Ciebie.

6. Przepraszam ale mam problem z tym katalogiem komputerowym. Czy mogę poszukać tej książki w jakiś inny sposób? Jak długo potrwa szukanie tej książki dla mnie do trochę mi się śpieszy.

Odpowiedz do tematu