ForumFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
pomoce dydaktyczne dla anglistów...
Autor Wiadomość
natalia_kl
A Freshman

Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 8:29 pm   pomoce dydaktyczne dla anglistów...

Witam, jak pisałam już wcześniej na forum, jestem świeżo upieczoną nauczycielką języka angielskiego. Z wykształcenia jestem jednak polonistką, a pracę dostałam dzięki certyfikatom i sprawia mi trudność odnalezienie się w podręcznikach do języków obcych.
Mój problem polega na tym, że dyrektorka szkoły kompletnie nie jest w stanie pomóc mi w zdobyciu podręczników, z których uczniowie korzystają i pomocy dydaktycznych dla nauczyciela... Twierdzi, że poprzedni pracownicy sami się tym zajmowali. Mam zatem pytanie - czy jeśli skontaktuję się z wydawnictwem, to mogę liczyć na to, że otrzymam te książki za darmo? Czy to jedynie szkoła jest w stanie zająć się zamówieniem podręczników dla mnie? Napiszcie proszę, jak mogłabym rozwiązać ten problem. Pozdrawiam. Natalia

aniaxyz 
A Freshman

Wysłany: Sob 06 Lut, 2010 8:25 am   

Wejdź na stronę wydawnictwa, z którego podręczników dzieci korzystają i tam powinny być formularze zamówień podręczników okazowych + pomocy dydaktycznych. Wydawnictwo, z którego książkami ja pracuję wymaga, aby ktoś z dyrekcji podbił formularz potwierdzający, ze tyle i tyle uczniów używa takich a takich podręczników, wysyłam to faxem i po kilku dniach przychodzi do szkoły kurier z przesyłką. Jak nie ma takiego formularza, to po prostu zadzwoń do przedstawiciela na Twój region - powinny być kontakty na stronie.
pozdrawiam

natalia_kl
A Freshman

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 8:38 am   

Dzięki wielkie. Pozdrawiam :)

Odpowiedz do tematu